Mbajtese Kollone Dushi GRB-051009
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-36%
Mbajtese Kollone Dushi GRB-051009

Mbajtese Kollone Dushi GRB-051009

Available:Në gjëndje
1,600 Lek 2,500 Lek
Image
Secure

Mbajtese Kollone Dushi GRB-051009

 • Marka GRB prodhon produkte sanitare të cilësisë më të lartë, gjë që konfirmohet nga certifikata të shumta dhe njohje ndërkombëtare. 
 • Kompania kujdeset jo vetëm për cilësinë e produkteve të saj, por edhe për pamjen estetike dhe komoditetin e përdorimit. 
 • Teknologjitë e avancuara të përdorura nga prodhuesi do ta bëjnë qëndrimin tuaj në banjë sa më të rehatshme dhe të këndshme, dhe cilësia e pakrahasueshme e produkteve do t'ju lejojë të harroni të zëvendësoni një grup të thyer për një kohë të gjatë.

Informacione teknike

Marka:

GRB

Origjina:

Spanja

Kodi:

GRB-051009

Ngjyra:

E kromuar

Funksione:

-

Lidhja me rrjetin

-

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës:

-

Garancia:

5 vjet


Mbajtese Kollone Dushi GRB-051009

 • Marka GRB prodhon produkte sanitare të cilësisë më të lartë, gjë që konfirmohet nga certifikata të shumta dhe njohje ndërkombëtare. 
 • Kompania kujdeset jo vetëm për cilësinë e produkteve të saj, por edhe për pamjen estetike dhe komoditetin e përdorimit. 
 • Teknologjitë e avancuara të përdorura nga prodhuesi do ta bëjnë qëndrimin tuaj në banjë sa më të rehatshme dhe të këndshme, dhe cilësia e pakrahasueshme e produkteve do t'ju lejojë të harroni të zëvendësoni një grup të thyer për një kohë të gjatë.

Informacione teknike

Marka:

GRB

Origjina:

Spanja

Kodi:

GRB-051009

Ngjyra:

E kromuar

Funksione:

-

Lidhja me rrjetin

-

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës:

-

Garancia:

5 vjet