Mbajtese Koke Dushi River Unverdi-A

2,300 Lek
2,800 Lek
Mbajtese Koke Dushi River Unverdi-A Montim në mur me mbajtëse dushi. Furnizim në mur me mbajtëse dushi DN 15. Fiksim në mur. Prizë dushi G 1/2. I mbrojtur nga rrjedha e pasme. Informacione teknike Marka: Unverdi-A Origjina: Turqi Seria: River Kodi: UNVA-5011348 Materiali: Chrome Ngjyra: E kromuar Funksione:  - Lidhja...

Instock

Përshkrimi

Mbajtese Koke Dushi River Unverdi-A
  • Montim në mur me mbajtëse dushi.
  • Furnizim në mur me mbajtëse dushi DN 15.
  • Fiksim në mur.
  • Prizë dushi G 1/2.
  • I mbrojtur nga rrjedha e pasme.

Informacione teknike

Marka:

Unverdi-A

Origjina:

Turqi

Seria:

River

Kodi:

UNVA-5011348

Materiali:

Chrome

Ngjyra:

E kromuar

Funksione:

 -

Lidhja me rrjetin:

 G1/2

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës:

 -

Garancia:

2 vjet

Artikuj të lidhur