Mbajtese Koke Dushi KLUDI
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Mbajtese Koke Dushi KLUDI

Available:Në gjëndje
1,900 Lek
Image
Secure

 Mbajtese Koke Dushi KLUDI [KL-6054705]

 • montim në mur me mbajtëse dushi 
 • furnizim në mur me mbajtëse dushi DN 15
 • fiksim në mur
 • për zorrët e dushit me dado konike
 • prizë dushi G 1/2
 • i mbrojtur nga rrjedha e pasme

Informacione teknike

Marka

Kludi

Origjina

Gjermani

Kodi

KL-6054705

Materiali

Chrome

Ngjyra 

 E kromuar

Funksione

 -

Lidhja me rrjetin

 G1/2

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës

 -

Garancia

 5 vjet


Përmasat

Gjatesia 

69 cm

Diametri

20 cm

 Mbajtese Koke Dushi KLUDI [KL-6054705]

 • montim në mur me mbajtëse dushi 
 • furnizim në mur me mbajtëse dushi DN 15
 • fiksim në mur
 • për zorrët e dushit me dado konike
 • prizë dushi G 1/2
 • i mbrojtur nga rrjedha e pasme

Informacione teknike

Marka

Kludi

Origjina

Gjermani

Kodi

KL-6054705

Materiali

Chrome

Ngjyra 

 E kromuar

Funksione

 -

Lidhja me rrjetin

 G1/2

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës

 -

Garancia

 5 vjet


Përmasat

Gjatesia 

69 cm

Diametri

20 cm