Mbajtese dushi dore GRB
Mbajtese dushi dore GRB

Mbajtese dushi dore GRB

300 Lek
900 Lek
Mbajtese dushi dore GRBS-05050001 Marka GRB prodhon produkte sanitare të cilësisë më të lartë, gjë që konfirmohet nga certifikata të shumta dhe njohje ndërkombëtare.  Kompania kujdeset jo vetëm për cilësinë e produkteve të saj, por edhe për pamjen estetike dhe komoditetin e përdorimit.  Teknologjitë e avancuara të përdorura nga prodhuesi do ta...

Instock

Përshkrimi

Mbajtese dushi dore GRBS-05050001

  • Marka GRB prodhon produkte sanitare të cilësisë më të lartë, gjë që konfirmohet nga certifikata të shumta dhe njohje ndërkombëtare. 
  • Kompania kujdeset jo vetëm për cilësinë e produkteve të saj, por edhe për pamjen estetike dhe komoditetin e përdorimit. 
  • Teknologjitë e avancuara të përdorura nga prodhuesi do ta bëjnë qëndrimin tuaj në banjë sa më të rehatshme dhe të këndshme, dhe cilësia e pakrahasueshme e produkteve do t'ju lejojë të harroni të zëvendësoni një grup të thyer për një kohë të gjatë.

Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 Spanja

Seria

 Whirlpool

Kodi

 GRBS-05050001

Materiali

 ABS plastic

Ngjyra 

 E kromuar

Funksione

 -

Lidhja me rrjetin

 -

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës

 -

Garancia

 5 vjet


Përmasat

Gjatesia 

58 cm

Gjeresia

52 cm

Lartesia

40 cm

Artikuj të lidhur