Lubrifikues zinxhiresh LOCTITE LB 8001, 400ml
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Lubrifikues zinxhiresh LOCTITE LB 8001, 400ml

Available:Në gjëndje
3,100 Lek
Image
Secure
LOCTITE
LB 8001
• Lubrifikant me bazë vaji
mineral me aftësi depërtuese,
I sprucueshëm.
• Vaj i lëngshëm
shumëpërdorimsh për
mikroorganizma.
• Depërton në zona
të paarritshme të
mekanizmave.
• Lubrifikon kanalet e
valvolave, kuzhinieta,
zinxhirët dhe tehët
prerës.

LOCTITE
LB 8001
• Lubrifikant me bazë vaji
mineral me aftësi depërtuese,
I sprucueshëm.
• Vaj i lëngshëm
shumëpërdorimsh për
mikroorganizma.
• Depërton në zona
të paarritshme të
mekanizmave.
• Lubrifikon kanalet e
valvolave, kuzhinieta,
zinxhirët dhe tehët
prerës.