LOCTITE SF 7803, 400ml Spraj per mbrojtjen e siperfaqeve te metaleve
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LOCTITE SF 7803, 400ml Spraj per mbrojtjen e siperfaqeve te metaleve

Available:Në gjëndje
1,850 Lek
Image
Secure
LOCTITE SF 7803
Veshje mbrojtëse për
metale me sprucim.
• Veshje me efekt të
menjëhershëm, nuk
thahet.
• Siguron mbrojtje afatgjatë
ndaj korrozionit.
• Për hekur, çelik, fletë
çeliku, tubacione,
profile, makineri dhe
instalime që duhet të
mbahen në mjedis të
jashtëm.
LOCTITE SF 7803
Veshje mbrojtëse për
metale me sprucim.
• Veshje me efekt të
menjëhershëm, nuk
thahet.
• Siguron mbrojtje afatgjatë
ndaj korrozionit.
• Për hekur, çelik, fletë
çeliku, tubacione,
profile, makineri dhe
instalime që duhet të
mbahen në mjedis të
jashtëm.