LOCTITE SF 770, 10g Agjent clirues ndaj mykut

2,600 Lek
Sale
FREKOTE 770 NC• Kurim i shpejtë RT• Me shumë shkëlqimdhe shumë Irrëshkitshëm• Çliron shumicën epolimereve

Instock

Përshkrimi

FREKOTE 770 NC
• Kurim i shpejtë RT
• Me shumë shkëlqim
dhe shumë I
rrëshkitshëm
• Çliron shumicën e
polimereve

Artikuj të lidhur