LOCTITE SF 7240, 90ml Aktivizues per ngjitjen ne siperfaqe metalike
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LOCTITE SF 7240, 90ml Aktivizues per ngjitjen ne siperfaqe metalike

Available:Në gjëndje
2,700 Lek
Image
Secure
Përshpejton kurimin në
sipërfaqe pasive dhe
inaktive.
• Për ngjitje e pjesëve me
hapësira të mëdha midis
tyre.
• Për përdorim në
temperatura të ulëta.
(< 5°C)
Përshpejton kurimin në
sipërfaqe pasive dhe
inaktive.
• Për ngjitje e pjesëve me
hapësira të mëdha midis
tyre.
• Për përdorim në
temperatura të ulëta.
(< 5°C)