LOCTITE SF 7100, 400ml Spraj identifikues per rrjedhjet e gazeve
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LOCTITE SF 7100, 400ml Spraj identifikues per rrjedhjet e gazeve

Available:Në gjëndje
1,850 Lek
Image
Secure
LOCTITE SF 7100
• Prodhon fllucka në vëndet ku
rrjedh.
• Për të gjitha gazet ddhe miksimet
e tyre përveç oksigjenit.
• Jo toksik dhe nuk merr flakë
• I përshtatshëm për materiale
hekuri, bakri dhe tubacione
plastike.
LOCTITE SF 7100
• Prodhon fllucka në vëndet ku
rrjedh.
• Për të gjitha gazet ddhe miksimet
e tyre përveç oksigjenit.
• Jo toksik dhe nuk merr flakë
• I përshtatshëm për materiale
hekuri, bakri dhe tubacione
plastike.