LOCTITE SF 7070, 400ml Pump Pastrues siperfaqe sgrasator
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LOCTITE SF 7070, 400ml Pump Pastrues siperfaqe sgrasator

Available:Në gjëndje
2,700 Lek
Image
Secure
LOCTITE SF 7070
• Patrues i përgjithshëm
shumëpërdorimsh me
bazë solventi.
• Mund të përdoret në
aplikime me sprucim
dhe pastrim me
zhytje në temperaturë
ambienti.
• Pastron vajrat special
me viskozitet të lartë.
• Nuk krijon thyerje,
plasaritje në shumicën
e pjesëve plastike.
LOCTITE SF 7070
• Patrues i përgjithshëm
shumëpërdorimsh me
bazë solventi.
• Mund të përdoret në
aplikime me sprucim
dhe pastrim me
zhytje në temperaturë
ambienti.
• Pastron vajrat special
me viskozitet të lartë.
• Nuk krijon thyerje,
plasaritje në shumicën
e pjesëve plastike.