LOCTITE SF 7039, 400ml Pastrues per kontakte elektrike
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LOCTITE SF 7039, 400ml Pastrues per kontakte elektrike

Available:Në gjëndje
2,250 Lek
Image
Secure
LOCTITE SF 7039
• Për pastrimin e
kontakteve elektrike
të ekspozuar ndaj
lagështirës dhe
ndotjes.
• Nuk ka ndikim mbi
bojërat e përdorura
për izolim.
• Aplikime tipike:
Pastrim i kontakteve
elektrike, releve
dhe grupeve të
komandimit.
LOCTITE SF 7039
• Për pastrimin e
kontakteve elektrike
të ekspozuar ndaj
lagështirës dhe
ndotjes.
• Nuk ka ndikim mbi
bojërat e përdorura
për izolim.
• Aplikime tipike:
Pastrim i kontakteve
elektrike, releve
dhe grupeve të
komandimit.