LOCTITE LB 8023, 453g Lubrifikues anti korrozionit
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LOCTITE LB 8023, 453g Lubrifikues anti korrozionit

Available:Në gjëndje
7,900 Lek
Image
Secure
LOCTITE
LB 8023 për
aplikime me furçë
• Pa metal
• Formuluar për të mbrojtur
montimet e ekspozuara direkt
ose indirekt ndaj ujit dhe ujit të
kripur, ky produkt anti-gërvishtje
vepron veçanërisht mirë në
ambiente me shumë lagështirë.
• Lubrifikon në mënyrë të
shkëlqyer, produkti I reziston
larjes me ujë dhe parandalon
korrozionin e galvanizuar.
Aprovuar nga ABS.
LOCTITE
LB 8023 për
aplikime me furçë
• Pa metal
• Formuluar për të mbrojtur
montimet e ekspozuara direkt
ose indirekt ndaj ujit dhe ujit të
kripur, ky produkt anti-gërvishtje
vepron veçanërisht mirë në
ambiente me shumë lagështirë.
• Lubrifikon në mënyrë të
shkëlqyer, produkti I reziston
larjes me ujë dhe parandalon
korrozionin e galvanizuar.
Aprovuar nga ABS.