LOCTITE LB 8011, 400ml Lubrifikues zinxhiresh
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LOCTITE LB 8011, 400ml Lubrifikues zinxhiresh

Available:Në gjëndje
2,850 Lek
Image
Secure
LOCTITE
LB 8011
• Lubrifikant në formë
spruco me bazë vaji për
zinxhirë, për përdorim
në temperatura të larta.
• Rezistenca ndaj
oksidimit zgjat jetën e
lubrifikantit.
• Lubrifikon ekanizma të
hapur, shirita, nastro
dhe zinxhirë deri në
temperatura + 250°C

LOCTITE
LB 8011
• Lubrifikant në formë
spruco me bazë vaji për
zinxhirë, për përdorim
në temperatura të larta.
• Rezistenca ndaj
oksidimit zgjat jetën e
lubrifikantit.
• Lubrifikon ekanizma të
hapur, shirita, nastro
dhe zinxhirë deri në
temperatura + 250°C