LOCTITE 648, 50ML Bllokues per ciftezime cilindrike
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LOCTITE 648, 50ML Bllokues per ciftezime cilindrike

Available:Në gjëndje
3,700 Lek
Image
Secure
LOCTITE
648
• Rezistente ndaj temperaturave
të larta.
• Ngjit dhe në prani të ndotësve
si vajrat industrial.
• Rezistencë e lartë kur
aplikohet në metale, përfshirë
këtu dhe mbetjet e tyre pasive
(p.sh. Çelik inoks)
• Ideal për bllokimin e pjesëve
me ose pa interferencë.
LOCTITE
648
• Rezistente ndaj temperaturave
të larta.
• Ngjit dhe në prani të ndotësve
si vajrat industrial.
• Rezistencë e lartë kur
aplikohet në metale, përfshirë
këtu dhe mbetjet e tyre pasive
(p.sh. Çelik inoks)
• Ideal për bllokimin e pjesëve
me ose pa interferencë.