LOCTITE 574, 50ml Guarnicion I lengshem
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LOCTITE 574, 50ml Guarnicion I lengshem

Available:Në gjëndje
3,200 Lek
Image
Secure
LOCTITE
574
• Ideal për përdorim
në pjesë metalike të
ngurta, p.sh. Elementë
prej metali dhe pjesët
e pompave.
LOCTITE
574
• Ideal për përdorim
në pjesë metalike të
ngurta, p.sh. Elementë
prej metali dhe pjesët
e pompave.