LOCTITE 243 50ml
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LOCTITE 243 50ml

Available:Në gjëndje
3,850 Lek
Image
Secure
• Vepron në çdo metal, duke
përfshirë materialet pasive
(për shembull, çelik inox,
aluminin, sipërfaqe të
galvanizuara).
• Toleron kontaminimin e
lehtë nga vajrat industriale,
p.sh. vajra motorri, vajra për
parandalimin e korrozionit dhe
lëngjet për prerje.
• Parandalon lirimin e pjesëve
vibruese në paisje si për
shembull te pompat, kutitë
e marsheve ose paisjet për
presim.
• Lejon çmontimin me mjete
dore për çdo servis të
mundshëm

• Vepron në çdo metal, duke
përfshirë materialet pasive
(për shembull, çelik inox,
aluminin, sipërfaqe të
galvanizuara).
• Toleron kontaminimin e
lehtë nga vajrat industriale,
p.sh. vajra motorri, vajra për
parandalimin e korrozionit dhe
lëngjet për prerje.
• Parandalon lirimin e pjesëve
vibruese në paisje si për
shembull te pompat, kutitë
e marsheve ose paisjet për
presim.
• Lejon çmontimin me mjete
dore për çdo servis të
mundshëm