LLAMBE MURI HOROZ SALKIM
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LLAMBE MURI HOROZ SALKIM

Available:Në gjëndje
3,600 Lek
Image
Secure

LLAMBE MURI HOROZ SALKIM HZN-HL242L

 • LLAMBE MURI HOROZ SALKIM HZN-HL242L projektuar për instalim në hapësira të ndryshme: apartamente, shtëpi private, zyra dhe komerciale. 
 • Llamba është projektuar për të siguruar "lëvizshmërinë" e rrezes. Lejon që drita të drejtohet në çdo drejtim. 
 • Një avantazh shtesë i ndriçimit LED është kosto-efektiviteti i tij, i cili është për shkak të dy faktorëve: së pari, ato janë subjekt i zëvendësimit të rrallë, pasi shërbejnë të paktën 30,000 orë dhe së dyti, konsumojnë 80% më pak energji elektrike sesa llambat inkandeshente. 

Informacionet Teknike

Marka

HOROZ

Kodi

HZN-HL242L

Familja

SALKIM

Origjina 

Turqi

Ngjyra / Materiali

Alumin / E zeze

Tempratura e ndricimit

4200K

Jetegjatesia e punes

30000 ore

Tensioni i rrjetit elektrik:

22

Fuqia e ndricimit

3.5W

Ngjyra e llambes

E zeze

Shkalla e mbrojtjes

IP20
Garancia

3 vjet

 

Përmasat 

Lartësia :

17 cm

Gjerësia :

13 cm

Diametri:

-

 

LLAMBE MURI HOROZ SALKIM HZN-HL242L

 • LLAMBE MURI HOROZ SALKIM HZN-HL242L projektuar për instalim në hapësira të ndryshme: apartamente, shtëpi private, zyra dhe komerciale. 
 • Llamba është projektuar për të siguruar "lëvizshmërinë" e rrezes. Lejon që drita të drejtohet në çdo drejtim. 
 • Një avantazh shtesë i ndriçimit LED është kosto-efektiviteti i tij, i cili është për shkak të dy faktorëve: së pari, ato janë subjekt i zëvendësimit të rrallë, pasi shërbejnë të paktën 30,000 orë dhe së dyti, konsumojnë 80% më pak energji elektrike sesa llambat inkandeshente. 

Informacionet Teknike

Marka

HOROZ

Kodi

HZN-HL242L

Familja

SALKIM

Origjina 

Turqi

Ngjyra / Materiali

Alumin / E zeze

Tempratura e ndricimit

4200K

Jetegjatesia e punes

30000 ore

Tensioni i rrjetit elektrik:

22

Fuqia e ndricimit

3.5W

Ngjyra e llambes

E zeze

Shkalla e mbrojtjes

IP20
Garancia

3 vjet

 

Përmasat 

Lartësia :

17 cm

Gjerësia :

13 cm

Diametri:

-