Llambe Horoz Led Tetra
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Llambe Horoz Led Tetra

Available:Në gjëndje
900 Lek
Size
Image
Secure

Llambe Horoz Led Tetra 18/36 WATT

HOROZ LED TETRA 

052-003-0060 / 0120

 • Llambe Horoz Led Tetra e papërshkueshme nga uji - e krijuar për instalim në strukturat e tavanit në pozicion horizontal, si dhe montim vertikal (mur). 
 • Ndriçuesi montohet pa vrima shtesë të prerjes, duke u fiksuar drejtpërdrejt në sipërfaqen e montimit ose me një sistem të varur.
 • Mbyllja e ndriçuesit siguron mbrojtje të plotë kundër depërtimit të pluhurit, si dhe mbrojtje kundër hyrjes së lagështirës (ujit) me kontakt të drejtpërdrejtë - IP20.
 • Lejohet përdorimi në dyqane prodhimi me shkallë të shtuar të ndotjes së ajrit, në dhoma me nivel të lartë lagështie.
 • Burimi i dritës LED është një pajisje ndriçimi për hapësira banimi dhe komerciale.

Informacione teknike

Marka

Horoz

Tensioni: 

170-265 V / 50-60 Hz

Fuqia:

18/36 WATT

Fluksi i ndritshëm:

1134/2263 lm

Temperatura e ngjyrave:

6400 K

Lloji LED:

SMD LED

Jeta mesatare:

20.000 orë

Shkalla e mbrojtjes

IP 20

Garancia

3 vjet

Llambe Horoz Led Tetra 18/36 WATT

HOROZ LED TETRA 

052-003-0060 / 0120

 • Llambe Horoz Led Tetra e papërshkueshme nga uji - e krijuar për instalim në strukturat e tavanit në pozicion horizontal, si dhe montim vertikal (mur). 
 • Ndriçuesi montohet pa vrima shtesë të prerjes, duke u fiksuar drejtpërdrejt në sipërfaqen e montimit ose me një sistem të varur.
 • Mbyllja e ndriçuesit siguron mbrojtje të plotë kundër depërtimit të pluhurit, si dhe mbrojtje kundër hyrjes së lagështirës (ujit) me kontakt të drejtpërdrejtë - IP20.
 • Lejohet përdorimi në dyqane prodhimi me shkallë të shtuar të ndotjes së ajrit, në dhoma me nivel të lartë lagështie.
 • Burimi i dritës LED është një pajisje ndriçimi për hapësira banimi dhe komerciale.

Informacione teknike

Marka

Horoz

Tensioni: 

170-265 V / 50-60 Hz

Fuqia:

18/36 WATT

Fluksi i ndritshëm:

1134/2263 lm

Temperatura e ngjyrave:

6400 K

Lloji LED:

SMD LED

Jeta mesatare:

20.000 orë

Shkalla e mbrojtjes

IP 20

Garancia

3 vjet