Krah Dushi Rrethor Unverdi-A

1,700 Lek
Sale
Krah Dushi Rrethor Unverdi-A Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar. I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht . Krah Dushi Incaso Rrethor Unverdi-A e lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje. Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike...

Instock

Përshkrimi

Krah Dushi Rrethor Unverdi-A

 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar.
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht .
 • Krah Dushi Incaso Rrethor Unverdi-A e lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.

Informacione teknike

Marka:

Unverdi-A

Origjina:

Turqi

Modeli:

Krah dushi

Kodi:

UNVA-1805051

  Materiali:

  Krom

  Ngjyra: 

  E kromuar

  Lidhja me rrjetin:

  1/2''

  Nr i funksioneve:

  -

  Forma:

  Rrethore

  Garancia:

   2 vjet


  Përmasat

  Gjatesia e kokes (ne cm):

  40 cm

   

  Artikuj të lidhur