Krah dushi e kthyer GRB
Krah dushi e kthyer GRB

Krah dushi e kthyer GRB

4,100 Lek
6,900 Lek
Krah dushi e kthyer GRB Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar. I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht . Krah dushi e kthyer GRB e lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje. Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike...

Instock

Përshkrimi

Krah dushi e kthyer GRB

  • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar.
  • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht .
  • Krah dushi e kthyer GRB e lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
  • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.

Informacione teknike

Marka:

GRB

Origjina:

Spanja

Modeli:

Krah dushi

Kodi:

GRBKD-05025022

Materiali:

Krom

Ngjyra: 

E bardhe 

Lidhja me rrjetin:

 -

Nr i funksioneve:

1/2''

Forma:

E kthyer

Garancia:

2 vjet


Përmasat

Gjatësia e kokës (në cm):

39 cm

 

Artikuj të lidhur