Koke Dushi Katrore Dianflex

2,400 Lek
2,990 Lek
Koke Dushi Katrore Dianflex Koke Dushi Katrore Dianflex produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar. I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht. E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje. Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt...

Instock

Përshkrimi

Koke Dushi Katrore Dianflex

  • Koke Dushi Katrore Dianflex produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar.
  • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht.
  • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
  • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë e Koke Dushi Katrore Dianflex ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.


Informacione teknike

Marka:

Dianflex

Origjina:

Itali

Kodi:

DFKD-110-RM191QD

Materiali:

Krom

Ngjyra:

E kromuar

Lidhja me rrjetin:

1/2"

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës:

EN ISO 3822

Garancia:

 -

Artikuj të lidhur