Koke Dushi Grb Jolie
Koke Dushi Grb Jolie

Koke Dushi Grb Jolie

4,500 Lek
7,900 Lek
Koke Dushi Grb Jolie  Koke Dushi Grb Jolie ,produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht  E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje. Pjesa inovative e brendshme kundër gëlqeres dhe sistem i ri montimi, praktike...

Instock

Përshkrimi

Koke Dushi Grb Jolie 

  • Koke Dushi Grb Jolie ,produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
  • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
  • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
  • Pjesa inovative e brendshme kundër gëlqeres dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
  • Me një sipërfaqe të bardhë që bën të padukshme njollat ​​e gëlqeres. Sistemi kundër gëlqeres. Shmangni bllokimin dhe pastrimin e shpejtë. 
  • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.   

Informacione teknike

Marka:

GRB

Origjina:

Spanja

Seria:

Jolie

Kodi:

GRBKD-059730

Materiali:

Krom ABS

Lartësia në aerator:

75mm

Lidhja me rrjetin:

1/2"

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës:

EN ISO 3822

Garancia:

5 vjet


Përmasat

Gjatësia e kokës (në cm):

24 cm

Artikuj të lidhur