KASETE GJYSEM KONSTRUKT LIV 9CM

17,200 Lek
Sale
KASETE GJYSEM KONSTRUKT LIV 9CM Koleksioni i kasetave LIV është një grup standard instalimi për WC të varura në mur, plus një modalitet të përshtatshëm dhe të kursimit të ujit nga kapaciteti i rregullueshëm i ujit (nga 3-9 litra). Cisternë e integruar e pajisur me valvul këndi të montuar paraprakisht. Me vëllim...

Instock

Përshkrimi

KASETE GJYSEM KONSTRUKT LIV 9CM

  • Koleksioni i kasetave LIV është një grup standard instalimi për WC të varura në mur, plus një modalitet të përshtatshëm dhe të kursimit të ujit nga kapaciteti i rregullueshëm i ujit (nga 3-9 litra).
  • Cisternë e integruar e pajisur me valvul këndi të montuar paraprakisht.
  • Me vëllim shpëlarje të rregullueshëm dhe plotësisht të izoluar ndaj kondensimit.

Informacione Teknike

Marka:

LIV

Origjina:

Slloveni

Kodi:

351883

Montimi:

Ne mur 

Materiali i kasetës:

Celiku

Ngjyra:

E bardhë

Mbrojtja e sipërfaqes:

E galvanizuar

Shpërlarje e dyfishtë:

PO

I përshtatshëm për funksionim manual:

PO

Me pajisje për hyrje dhe dalje:

PO

Me valvul mbyllëse:

PO

Kornizë e përshtatshme për WC me offset >60cm:

PO

Sasi e rregullueshme e ujit për shpëlarje:

PO

Me izolim për të parandaluar kondensimin:

PO

Garancia:

10 vjet

 

Artikuj të lidhur