Kartucë për kanë uji Dewberry Ecosoft CRVKDEWBECO
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Kartucë për kanë uji Dewberry Ecosoft CRVKDEWBECO

Available:Out of Stock
990 Lek
Secure
 • Filtri zëvendësues për filtrin e kanave Ecosoft siguron një qasje të pakufizuar në ujë të pijshëm.
 • Filtri zëvendësues është i mbushur me  Ecomix® që zvogëlon një gamë të gjerë papastërtish tipike në ujin e çezmës duke përfshirë klorin, ngurtësinë, hekurin, manganin, lëndën organike natyrore dhe produktet e vajit.
 • Filtri zëvendësues për filtrin e kanave Ecosoft siguron një qasje të pakufizuar në ujë të pijshëm.
 • Filtri zëvendësues është i mbushur me  Ecomix® që zvogëlon një gamë të gjerë papastërtish tipike në ujin e çezmës duke përfshirë klorin, ngurtësinë, hekurin, manganin, lëndën organike natyrore dhe produktet e vajit.