Kapse Perde Pushi Spirella
Kapse Perde Pushi Spirella
Kapse Perde Pushi Spirella
Kapse Perde Pushi Spirella
Kapse Perde Pushi Spirella

Kapse Perde Pushi Spirella

510 Lek
Sale
Kapse Perde Pushi Spirella 09732/ 09733/ 09734/ 40075/ 40076 Kapse Perde Pushi Spirella të cilat përshtaten shumë mirë me çdo ambjent tualeti. Me një dizajn të bukur dhe të thjeshtë. Shtojini tualetit tuaj një produkt praktik dhe cilësor! Informacione teknike Marka: SPIRELLA Origjina: ZVICER Kodi: 09732/ 09733/ 09734/ 40075/ 40076 Kategoria: Kapse per perde dushi Materiali: Plastike, polipropilen Forma: Spirale...

Instock

Përshkrimi

Kapse Perde Pushi Spirella 09732/ 09733/ 09734/ 40075/ 40076

  • Kapse Perde Pushi Spirella të cilat përshtaten shumë mirë me çdo ambjent tualeti.
  • Me një dizajn të bukur dhe të thjeshtë.
  • Shtojini tualetit tuaj një produkt praktik dhe cilësor!

Informacione teknike

Marka:

SPIRELLA

Origjina:

ZVICER

Kodi:

09732/ 09733/ 09734/ 40075/ 40076

Kategoria:

Kapse per perde dushi

Materiali:

Plastike, polipropilen

Forma:

Spirale

Rezistente ndaj ujit:

PO

Ngjyra:

Lejla/ Portokalli/ Jeshile/ E bardhe/ Kristal

Garancia:

1 Vit


Artikuj të lidhur