Grup Lavapjate Time Female GRB
Grup Lavapjate Time Female GRB

Grup Lavapjate Time Female GRB

15,300 Lek
25,900 Lek
Grup Lavapjate Time Female GRB Grup Lavapjate nga marka e mirënjohur GRB. Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar. E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje. Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë...

Instock

Përshkrimi

Grup Lavapjate Time Female GRB

  • Grup Lavapjate nga marka e mirënjohur GRB.
  • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar.
  • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
  • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
  • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.
  • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombëtarisht.


Informacione teknike

Marka:

GRB

Origjina:

Spanja

Seria:

Time Female

Kodi:

GRBLP-46827460

Lloji:

Rubinet kuzhine

Lartesia mbi aerator:

230 mm

Vrima e rekomanduar:

49 mm

Perfshihen tubat fleksibel:

Po

Lidhja me rrjetin:

1/2"

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës:

EN ISO 3822

Garancia:

5 vjet


Përmasat

Gjatesia (ne cm):

20.5 cm

Lartesia (ne cm):

42 cm

Artikuj të lidhur