Grup Lavamani Winner GRB
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Grup Lavamani Winner GRB

Available:Në gjëndje
17,700 Lek 23,900 Lek
Image
Secure
Grup Lavamani Winner GRB
 • Grup lavamani mural nga marka e mirënjohur GRB.
 • Grup Lavamani Winner GRB produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar.
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht.
 • Grup Lavamani Winner GRB i lehtë dhe praktik në instalim dhe mirëmbajtje. 
 • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkuruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike

Marka:

GRB

Origjina:

Spanja

Kodi:

GRBWL-44521440

Lartesia ne aerator:

78 mm

Lidhja me rrjetin:

1/2"

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës:

EN ISO 3822

Garancia:

5 vjet


Përmasat

Gjatesia (ne cm):

13.9cm

Diametri (ne cm)

5.5 cm

Grup Lavamani Winner GRB
 • Grup lavamani mural nga marka e mirënjohur GRB.
 • Grup Lavamani Winner GRB produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar.
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht.
 • Grup Lavamani Winner GRB i lehtë dhe praktik në instalim dhe mirëmbajtje. 
 • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkuruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike

Marka:

GRB

Origjina:

Spanja

Kodi:

GRBWL-44521440

Lartesia ne aerator:

78 mm

Lidhja me rrjetin:

1/2"

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës:

EN ISO 3822

Garancia:

5 vjet


Përmasat

Gjatesia (ne cm):

13.9cm

Diametri (ne cm)

5.5 cm