Grup Lavamani WhiteGrb Jolie
Grup Lavamani WhiteGrb Jolie

Grup Lavamani White Grb Jolie

12,400 Lek
21,900 Lek
Grup Lavamani White Grb Jolie Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proçeset e mirëmbajtjes. Edhe në qoftë se...

Instock

Përshkrimi

Grup Lavamani White Grb Jolie

  • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
  • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proçeset e mirëmbajtjes.
  • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.
  • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.


Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 Spanja

Kodi

GRBJ-82510821

Vrima e rekomanduar

 35mm për instalim

Lartesia ne aerator

 95mm

Perfshihet pileta

 Jo

Perfshihen tubat fleksibel

 Po

Lidhja me rrjetin

 1/2"

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës

 EN ISO 3822

Garancia

 5 vjet


Përmasat

Gjatesia 

 18.8 cm

Gjeresia

 8.9 cm

Artikuj të lidhur