Grup Lavamani Time GRB
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-28%
Grup Lavamani Time GRB
Grup Lavamani Time GRB
Grup Lavamani Time GRB

Grup Lavamani Time GRB

Available:Në gjëndje
10,800 Lek 15,000 Lek
Image
Secure
Grup Lavamani Time GRB 47512472
 • Grup lavamani nga marka e mirënjohur GRB
 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
 • Grup Lavamani Time GRB i lehtë dhe praktik në instalim dhe mirëmbajtje.
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë i Grup Lavamani Time GRB ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
 • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

 

Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 Spanja

Familja

 Time Male

Kodi

 47512472

Perfshihet pileta

 po

Perfshihen tubat fleksibel

 Po

Lidhja me rrjetin

 3/8"

Lartesia mbi aerator

 105 mm

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës

 EN ISO 3822

Garancia

 5 vjet


Përmasat

Gjatesia 

 14.5 cm

Lartesia

 15.5 cm

Diametri

 4.9 cm

Grup Lavamani Time GRB 47512472
 • Grup lavamani nga marka e mirënjohur GRB
 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
 • Grup Lavamani Time GRB i lehtë dhe praktik në instalim dhe mirëmbajtje.
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë i Grup Lavamani Time GRB ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
 • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

 

Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 Spanja

Familja

 Time Male

Kodi

 47512472

Perfshihet pileta

 po

Perfshihen tubat fleksibel

 Po

Lidhja me rrjetin

 3/8"

Lartesia mbi aerator

 105 mm

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës

 EN ISO 3822

Garancia

 5 vjet


Përmasat

Gjatesia 

 14.5 cm

Lartesia

 15.5 cm

Diametri

 4.9 cm