Grup Lavamani KLUDI Pure Style
Grup Lavamani KLUDI Pure Style

Grup Lavamani KLUDI Pure Style

14,200 Lek
Sale
Grup Lavamani KLUDI Pure Style  75 DN15 [KL-403820575] Grup lavamani nga marka e mirënjohur Kludi Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht  E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje. Pjesa inovative e brendshme dhe...

Instock

Përshkrimi

Grup Lavamani KLUDI Pure Style  75 DN15 [KL-403820575]

  • Grup lavamani nga marka e mirënjohur Kludi
  • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
  • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
  • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
  • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
  • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

 

Informacione teknike

Marka

 KLUDI

Origjina

 Gjermani

Familja

 Pure Style

Kodi

 403820575

Perfshihet pileta

 Jo

Perfshihen tubat fleksibel

 Po

Lidhja me rrjetin

 3/8"

Lartesia mbi aerator

 75 mm

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës

 EN ISO 3822

Garancia

 5 vjet


Përmasat

Gjatesia 

 12.5 cm

Lartesia

 13.2 cm

Diametri

 4.8 cm

Artikuj të lidhur