GRUP LAVAMANI KLUDI BOZZ
GRUP LAVAMANI KLUDI BOZZ

GRUP LAVAMANI KLUDI BOZZ

44,100 Lek
Sale
GRUP LAVAMANI KLUDI BOZZ KL-382863976 Grup lavamani nga marka e mirënjohur Kludi. Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar. I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht. E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje. Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri...

Instock

Përshkrimi

GRUP LAVAMANI KLUDI BOZZ KL-382863976

  • Grup lavamani nga marka e mirënjohur Kludi.
  • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar.
  • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht.
  • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
  • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.

Informacione teknike

Marka:

KLUDI

Origjina:

Gjermani

Familja:

BOZZ

Kodi:

KL-382863976

Perfshihen tubat fleksibel:

 Po

Lidhja me rrjetin:

3/8"

Lartesia mbi aerator:

240 mm

Leve e forte:

DN 15

Garancia:

 5 vjet


Përmasat

Gjatësia (në cm):

10 cm

Lartësia (në cm):

27.5 cm

Diametri (në cm):

4.8 cm

    Artikuj të lidhur