Grup Lavamani Incaso Bozz Kludi
Grup Lavamani Incaso Bozz Kludi

Grup Lavamani Incaso Bozz Kludi

20,700 Lek
Sale
Grup Lavamani Incaso Bozz Kludi KL-382453976 Grup lavamani mural i markës së mirënjohur KLUDI Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit...

Instock

Përshkrimi

Grup Lavamani Incaso Bozz Kludi KL-382453976

  • Grup lavamani mural i markës së mirënjohur KLUDI
  • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
  • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proçeset e mirëmbajtjes.
  • Instaloni me dorezën në të djathtë dhe grykën në të majtë. Pjesët e integruara nuk mund të zhbëhen.
  • Aerator që pastrohet lehtë me akses të lehtë. Përfshin çelësin e mirëmbajtjes.
  • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike

Marka:

KLUDI

Origjina:

Gjermani

Seria:

BOZZ

Kodi:

KL-382453976

Vendosja:

Incaso

Projeksioni i murit:

230 mm

Lidhja me rrjetin:

G1/2

Garancia:

 5 vjet

 

Diametri i rozetes (ne mm):

70 mm

Artikuj të lidhur