Grup Lavamani GRB Kala Balnea
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-50%
Grup Lavamani GRB Kala Balnea
Grup Lavamani GRB Kala Balnea
Grup Lavamani GRB Kala Balnea

Grup Lavamani GRB Kala Balnea

Available:Në gjëndje
22,000 Lek 44,000 Lek
Image
Secure

Grup Lavamani GRB Kala Balnea 

 • Grup lavamani e markës së mirënjohur GRB
 • Grup Lavamani GRB Kala Balnea Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë e Grup Lavamani GRB Kala Balnea ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proçeset e mirëmbajtjes.
 • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.
 • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.

Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 Spanja

Familja 

 Kala Balnea

Kodi

 GRBKBL-60519600

Vrima e rekomanduar për instalim

 45mm 

Lartesia ne aerator

 125mm

Lidhja me rrjetin

 1/2"

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës

 EN ISO 3822

Garancia

 5 vjet


Përmasat

Gjeresia

 4.5 cm

Lartesia

 12.5 cm

Grup Lavamani GRB Kala Balnea 

 • Grup lavamani e markës së mirënjohur GRB
 • Grup Lavamani GRB Kala Balnea Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë e Grup Lavamani GRB Kala Balnea ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proçeset e mirëmbajtjes.
 • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.
 • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.

Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 Spanja

Familja 

 Kala Balnea

Kodi

 GRBKBL-60519600

Vrima e rekomanduar për instalim

 45mm 

Lartesia ne aerator

 125mm

Lidhja me rrjetin

 1/2"

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës

 EN ISO 3822

Garancia

 5 vjet


Përmasat

Gjeresia

 4.5 cm

Lartesia

 12.5 cm