Grup Lavamani GRB Kala
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-32%
Grup Lavamani GRB Kala
Grup Lavamani GRB Kala

Grup Lavamani GRB Kala

Available:Në gjëndje
24,100 Lek 35,900 Lek
Image
Secure

Grup Lavamani GRB Kala

Grup lavamani e markës së mirënjohur GRB

 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë e Grup Lavamani GRB Kala ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proçeset e mirëmbajtjes.
 • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.
 • Grup Lavamani GRB Kala eshte e lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.

Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 Spanja

Seria 

 Kala

Kodi

 GRBKB-60532600

Vrima e rekomanduar për instalim

 40/60mm 

Lidhja me rrjetin

 1/2"

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës

 EN ISO 3822

Garancia

 5 vjet


Përmasat

Gjatesia 

 10 cm

Gjeresia

 22.5 cm

Grup Lavamani GRB Kala

Grup lavamani e markës së mirënjohur GRB

 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë e Grup Lavamani GRB Kala ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proçeset e mirëmbajtjes.
 • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.
 • Grup Lavamani GRB Kala eshte e lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.

Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 Spanja

Seria 

 Kala

Kodi

 GRBKB-60532600

Vrima e rekomanduar për instalim

 40/60mm 

Lidhja me rrjetin

 1/2"

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës

 EN ISO 3822

Garancia

 5 vjet


Përmasat

Gjatesia 

 10 cm

Gjeresia

 22.5 cm