Grup lavamani GRB Despertar XL CHr
Grup lavamani GRB Despertar XL CHr

Grup lavamani GRB Despertar XL CHr

15,200 Lek
30,500 Lek
Grup lavamani Grb Despertar XL GRBDXLL-85512870 CHROME Grup lavamani nga marka e mirënjohur GRB Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht  E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.  Edhe në qoftë se dallohen nga...

Instock

Përshkrimi

Grup lavamani Grb Despertar XL GRBDXLL-85512870 CHROME
  • Grup lavamani nga marka e mirënjohur GRB
  • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
  • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
  • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje. 
  • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkuruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 Spanja

Kodi

 GRBDXLL-85512870

Lartesia ne aerator

100mm

Perfshihet pileta

 PO

Perfshihen tubat fleksibel

 PO

Lidhja me rrjetin

 1/2"

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës

 EN ISO 3822

Garancia

 5 vjet


Përmasat

Gjatesia 

 14.1 cm

Gjeresia

 14 cm

Lartesia

 9.8 cmArtikuj të lidhur