Grup Lavamani Bozz KLUDI
Grup Lavamani Bozz KLUDI
Grup Lavamani Bozz KLUDI

Grup Lavamani Bozz KLUDI

17,300 Lek
Sale
Grup Lavamani Bozz KLUDI KL-382700576 Grup lavamani nga marka e mirënjohur Kludi Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht  E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje. Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi,...

Instock

Përshkrimi

Grup Lavamani Bozz KLUDI KL-382700576
  • Grup lavamani nga marka e mirënjohur Kludi
  • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
  • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
  • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
  • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
  • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike

Marka:

KLUDI

Origjina:

Gjermani

Familja:

BOZZ

Kodi:

KL-382700576

Perfshihen tubat fleksibel:

Po

Lidhja me rrjetin:

3/8"

Lartesia mbi aerator:

75 mm

Leve e forte:

DN 15

Garancia

5 vjet


Përmasat

Gjatesia (ne cm):

10 cm

Lartesia (ne cm):

16 cm

Diametri (ne cm):

4.8 cm

Artikuj të lidhur