Grup Incaso 2/3 Dalje Grb In Cool
Grup Incaso 2/3 Dalje Grb In Cool

Grup Incaso 2/3 Dalje Grb In Cool

22,700 Lek
28,700 Lek
Grup Incaso 2/3 Dalje Grb In Cool Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht  Grup Incaso 2/3 Dalje Grb In Cool e lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje. Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi...

Instock

Përshkrimi

Grup Incaso 2/3 Dalje Grb In Cool

  • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
  • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
  • Grup Incaso 2/3 Dalje Grb In Cool e lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
  • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.


Informacione teknike

Marka:

GRB

Origjina:

Spanja

Seria:

In Cool

Kodi:

GRBINC-90102002

Montimi:

Incaso

Gjatesia e tubit fleksibel:

-

Numri i funksioneve te dushit:

-

Perfshihet tubi i dushit:

 -

Kontroll i temperatures:

Po

Deviator:

Po

Garancia:

5 vjet

 

Permasat

Gjatesia ( ne cm):

8 cm

Artikuj të lidhur