Grup Dushi Vaske Despertar Balnea
Grup Dushi Vaske Despertar Balnea

Grup Dushi Vaske Despertar Balnea

50,200 Lek
70,200 Lek
Grup Dushi Vaske Despertar Balnea 85220850 GRB Karakteristikë e shtuar: Raft me rezistencë të lartë me sipërfaqe të ngurtë dhe mbajtës dushi i integruar, kemi gjithashtu izolim me ujë të nxehtë Teknologji GRB Live, temperaturë konstante, punon me të gjitha llojet e kaldajave Nuk ka presion minimal, nuk ka nevojë...

Instock

Përshkrimi

Grup Dushi Vaske Despertar Balnea 85220850 GRB

  • Karakteristikë e shtuar: Raft me rezistencë të lartë me sipërfaqe të ngurtë dhe mbajtës dushi i integruar, kemi gjithashtu izolim me ujë të nxehtë
  • Teknologji GRB Live, temperaturë konstante, punon me të gjitha llojet e kaldajave
  • Nuk ka presion minimal, nuk ka nevojë për kalibrim
  • Kokë metalike anti-calc dhe vetë-kalibruese e certifikuar Aenor
  • Niveli i sigurisë C2, maksimumi 50°C
  • Dush dore Dream 1F dhe zorrë dushi Silver 170 cm


Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 SPANJE

Materiali I jashtem

 Metal krom i bardhe

Perfshihet koke dushi

 Po

Gjatesia e tubit fleksibel

 17 cm

Buton sigurie (50')

 PO

Termostat

 PO

Lidhja me rrjetin

 1/2"

Rregullues lartesise

 PO

Garancia

 5 VJET

 

Përmasat

Gjatesia

 310 cm

Gjeresia

 100 cm

Lartesia

 67 cm

Artikuj të lidhur