Grup Dushi Unverdi 5012301
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Grup Dushi Unverdi 5012301

Available:Në gjëndje
6,300 Lek
Image
Secure

Grup Dushi Unverdi 5012301

 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
 • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike

Marka

 Unverdi

Origjina

 Turqi

Seria

 5012301

Materiali I jashtem

 Celik

Ngjyra

 E kromuar

Gjatesia e tubit fleksibel

 -

Numri I funksioneve te dushit

 -

Perfshihet tubi I dushit

 -

Gjatesia e tubit te dushit

 -

Perfshihet mbajtese koke dushi

 -

Lidhja me rrjetin

 -

Garancia

 5 vjet

 

Permasat

Gjatesia

 15.7cm

Gjeresia

 19.8cm

Grup Dushi Unverdi 5012301

 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
 • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike

Marka

 Unverdi

Origjina

 Turqi

Seria

 5012301

Materiali I jashtem

 Celik

Ngjyra

 E kromuar

Gjatesia e tubit fleksibel

 -

Numri I funksioneve te dushit

 -

Perfshihet tubi I dushit

 -

Gjatesia e tubit te dushit

 -

Perfshihet mbajtese koke dushi

 -

Lidhja me rrjetin

 -

Garancia

 5 vjet

 

Permasat

Gjatesia

 15.7cm

Gjeresia

 19.8cm