Grup Dushi Incaso Time Built GRB
Grup Dushi Incaso Time Built GRB

Grup Dushi Incaso Time Built GRB

16,200 Lek
23,900 Lek
Grup Dushi Incaso Time Built GRB Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar. I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht. Grup Dushi Incaso Time Built GRB i lehtë dhe praktik në instalim dhe mirëmbajtje. Informacione teknike Marka: GRB Origjina: Spanja Seria: Time Built...

Instock

Përshkrimi

Grup Dushi Incaso Time Built GRB
  • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar.
  • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht.
  • Grup Dushi Incaso Time Built GRB i lehtë dhe praktik në instalim dhe mirëmbajtje.

Informacione teknike

Marka:

GRB

Origjina:

Spanja

Seria:

Time Built

Kodi:

GRBK-47170470

Montimi:

Incaso

Gjatesia e tubit fleksibel:

-

Numri i funksioneve te dushit:

-

Perfshihet tubi i dushit:

 -

Kontroll i temperatures:

Po

Deviator:

Po

Garancia:

5 vjet

 

Permasat

Lartesia ( ne cm):

12 cm

Artikuj të lidhur