Grup Dushi Incaso Tender Built GRB

9,000 Lek
17,900 Lek
Grup Dushi Incaso Tender Built GRB Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar. I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht. Grup Dushi Incaso Tender Built GRB i lehtë dhe praktik në instalim dhe mirëmbajtje. Informacione teknike Marka: GRB Origjina: Spanja Seria: Tender Built...

Instock

Përshkrimi

Grup Dushi Incaso Tender Built GRB
  • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar.
  • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht.
  • Grup Dushi Incaso Tender Built GRB i lehtë dhe praktik në instalim dhe mirëmbajtje.

Informacione teknike

Marka:

GRB

Origjina:

Spanja

Seria:

Tender Built

Kodi:

GRBT-40125400

Montimi:

Incaso

Gjatesia e tubit fleksibel:

-

Numri i funksioneve te dushit:

-

Perfshihet tubi i dushit:

 -

Kontroll i temperatures:

Po

Deviator:

Po

Garancia:

5 vjet

 

Permasat

Lartesia ( ne cm):

17 cm

Artikuj të lidhur