Grup Dushi Bazz Kludi
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Grup Dushi Bazz Kludi

Available:Në gjëndje
20,700 Lek
Image
Secure

Grup Dushi Kludi Bazz KLB-386910576

 • Grup dushi/Vaske Bazz Kludi
 • Sipërfaqja e rubinetave Kludi nuk njollos dhe shkëlqen pa ndryshim edhe me përdorim aktiv.
 • Rubinetat nuk preken nga bakteret dhe nuk ndryshken me kalimin e kohës.
 • Të gjithë rubinetat Kludi janë testuar për rezistencën e sipërfaqes ndaj ndikimeve të jashtme, për cilësinë e ndërtimit.

Informacione teknike

Marka:

KLUDI

Origjina:

Gjermani

Seria:

Bazz

Kodi:

KLB-386910576

Materiali i jashtem:

 Metal i kromuar

Ngjyra:

E kromuar

Montimi:

Ne mur

Numri i funksioneve te dushit:

 -

Perfshihet tubi i dushit:

 -

Perfshihet mbajtese koke dushi:

 -

Lidhja me rrjetin:

 G1/2"

Garancia:

5 vjet

 

Permasat

Gjatesia (ne cm):

17 cm

Gjeresia (ne cm):

15 cm

Grup Dushi Kludi Bazz KLB-386910576

 • Grup dushi/Vaske Bazz Kludi
 • Sipërfaqja e rubinetave Kludi nuk njollos dhe shkëlqen pa ndryshim edhe me përdorim aktiv.
 • Rubinetat nuk preken nga bakteret dhe nuk ndryshken me kalimin e kohës.
 • Të gjithë rubinetat Kludi janë testuar për rezistencën e sipërfaqes ndaj ndikimeve të jashtme, për cilësinë e ndërtimit.

Informacione teknike

Marka:

KLUDI

Origjina:

Gjermani

Seria:

Bazz

Kodi:

KLB-386910576

Materiali i jashtem:

 Metal i kromuar

Ngjyra:

E kromuar

Montimi:

Ne mur

Numri i funksioneve te dushit:

 -

Perfshihet tubi i dushit:

 -

Perfshihet mbajtese koke dushi:

 -

Lidhja me rrjetin:

 G1/2"

Garancia:

5 vjet

 

Permasat

Gjatesia (ne cm):

17 cm

Gjeresia (ne cm):

15 cm