Grup Bideje Ten Pro GRB

2,770 Lek
5,990 Lek
Grup Bideje Ten Pro GRB  Grup bideje nga marka e mirënjohur GRB. Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar. I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht.  E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje. Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri...

Instock

Përshkrimi

Grup Bideje Ten Pro GRB 
  • Grup bideje nga marka e mirënjohur GRB.
  • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar.
  • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht. 
  • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
  • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
  • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike

Marka:

GRB

Origjina:

Spanja

Familja:

Ten Pro

Kodi:

GRBTPB-10712500BAL

Perfshihet pileta:

Jo

Materiali/Ngjyra:

Krom

Perfshihen tubat fleksibel:

Po

Lidhja me rrjetin:

3/8"

Lartesia mbi aerator:

34 mm

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës:

EN ISO 3822

Garancia:

5 vjet


Përmasat

Gjatesia (ne cm):

10.7 cm

Lartesia (ne cm):

9 cm

Diametri (ne cm):

5 cm

Artikuj të lidhur