Grup Bideje Pure Style KLUDI
Grup Bideje Pure Style KLUDI

Grup Lavamani Pure Style KLUDI

6,900 Lek
Sale
Grup Lavamani Pure Style KLUDI Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar. I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht. E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje. Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të...

Instock

Përshkrimi

Grup Lavamani Pure Style KLUDI

  • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar.
  • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht.
  • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
  • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
  • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike

Marka:

KLUDI

Origjina:

Gjermani

Familja:

Pure Style

Kodi:

372850565

Materiali/Ngjyra:

Krom

Perfshihet pileta:

-

Perfshihen tubat fleksibel:

-

Lidhja me rrjetin:

3/8"

Lartesia mbi aerator:

60 mm

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës:

EN ISO 3822

Garancia:

5 vjet


Përmasat

Gjeresia (ne cm):

12 cm

Lartesia (ne cm):

12.5 cm

Diametri (ne cm):

4.6 cm

Artikuj të lidhur