Grup Bideje Grb Kala

12,000 Lek
18,900 Lek
Grup Bideje Grb Kala  Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht  E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje. Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën...

Instock

Përshkrimi

Grup Bideje Grb Kala 

  • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
  • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
  • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
  • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
  • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 Spanja

Familja

Kala
Kodi

GRBKB-60710602

Perfshihet pileta

 Jo

Perfshihen tubat fleksibel

 Po

Lidhja me rrjetin

 3/8"

Lartesia mbi aerator

 95 mm

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës

 EN ISO 3822

Garancia

 5 vjet


Përmasat

Gjatesia 

 13.6 cm

Lartesia

7.3 cm

Artikuj të lidhur