Grup Lavamani GRB Time
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-33%
Grup Lavamani GRB Time
Grup Lavamani GRB Time

Grup Lavamani GRB Time

Available:Në gjëndje
19,800 Lek 29,800 Lek
Image
Secure

Grup Lavamani GRB Time Built Mural 200 ml

 • Grup lavamani mural i markës së mirënjohur GRB
 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proçeset e mirëmbajtjes.
 • Instaloni me dorezën në të djathtë dhe grykën në të majtë. Pjesët e integruara nuk mund të zhbëhen.
 • Thellësia e murit min. 55 mm maksimumi 65 mm.
 • Aerator që pastrohet lehtë me akses të lehtë. Përfshin çelësin e mirëmbajtjes.
 • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike

Marka:

GRB

Origjina:

Spanja

Seria:

Time 

Kodi:

GRBT-47536470 

Vendosja :

Mural

Vrima e rekomanduar për instalim:

55/65mm 

Lidhja me rrjetin:

G1/2"

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës:

EN ISO 3822

Garancia:

5 vjet

 

Përmasat:

Diametri (në cm):

75 cm

Grup Lavamani GRB Time Built Mural 200 ml

 • Grup lavamani mural i markës së mirënjohur GRB
 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proçeset e mirëmbajtjes.
 • Instaloni me dorezën në të djathtë dhe grykën në të majtë. Pjesët e integruara nuk mund të zhbëhen.
 • Thellësia e murit min. 55 mm maksimumi 65 mm.
 • Aerator që pastrohet lehtë me akses të lehtë. Përfshin çelësin e mirëmbajtjes.
 • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike

Marka:

GRB

Origjina:

Spanja

Seria:

Time 

Kodi:

GRBT-47536470 

Vendosja :

Mural

Vrima e rekomanduar për instalim:

55/65mm 

Lidhja me rrjetin:

G1/2"

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës:

EN ISO 3822

Garancia:

5 vjet

 

Përmasat:

Diametri (në cm):

75 cm