Salishent GRB City 60cm

4,170 Lek
4,900 Lek
Salishent GRB City 60cm Produkt i një cilësie maksimale nga firma e mirënjohur spanjolle GRB Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes. Ideale për një mjedis banjo modern.  Salishent...

Instock

Përshkrimi

  • Salishent GRB City 60cm
  • Produkt i një cilësie maksimale nga firma e mirënjohur spanjolle GRB
  • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
  • Ideale për një mjedis banjo modern. 
  • Salishent GRB City 60cm është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit. 

          Informacione teknike

Marka:

 GRB

Origjina:

 SPANJE

Seria:

 City

Kodi:

GRBS-05035009

Materiali I jashtem:

 Metal krom

Lloji salishentit:

 Termostatik

Perfshihet koke dushi:

 Po

Gjatesia e tubit fleksibel:

 17 cm

Buton sigurie (38'):

 PO

Termostat:

 PO

Lidhja me rrjetin:

 1/2"

Rregullues lartesise:

 PO

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normes:

 EN ISO 3822

Garancia:

 5 VJET

 

Përmasat

Lartesia e kolones (ne cm):

 +20 cm

Permasat e kokes (ne cm):

 25-25cm

Diametri i tubit (ne cm):

 1.5cm

Gjatesia tubit (ne cm):

 170 cm 


Artikuj të lidhur