GRBEPL-35513350 GRB Enter Plus Magnum Grup Lavamani Chr
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-28%
GRBEPL-35513350 GRB Enter Plus Magnum Grup Lavamani Chr
GRBEPL-35513350 GRB Enter Plus Magnum Grup Lavamani Chr

GRBEPL-35513350 GRB Enter Plus Magnum Grup Lavamani Chr

Available:Në gjëndje
5,260 Lek 7,400 Lek
Image
Secure
Grup lavamani e markës së mirënjohur GRB
Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar

I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombëtarisht. 
Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.
E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.

Informacione teknike
Marka: GRB
Materiali: Kromi
Kategoria: E-Plus

Shpejtësia e rrjedhjes është e kufizuar në 9 l/min
Tregon hapjen "klikoni" në 60%
Hapje qëndrore me ujë të ftohtë

Grup lavamani e markës së mirënjohur GRB
Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar

I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombëtarisht. 
Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.
E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.

Informacione teknike
Marka: GRB
Materiali: Kromi
Kategoria: E-Plus

Shpejtësia e rrjedhjes është e kufizuar në 9 l/min
Tregon hapjen "klikoni" në 60%
Hapje qëndrore me ujë të ftohtë