Grup Lavamani GRB Despertar
Grup Lavamani GRB Despertar

Grup Lavamani GRB Despertar

20,700 Lek
28,900 Lek
Grup Lavamani GRB Despertar Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht  E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje. Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën...

Instock

Përshkrimi

Grup Lavamani GRB Despertar

  • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
  • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
  • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
  • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
  • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike

Marka:

GRB

Origjina:

Spanja

Familja:

Despertar

Kodi:

GRBDXLW-85512871

Përfshihet pileta:

Po

Përfshihen tubat fleksibël:

Po

Lidhja me rrjetin:

3/8"

Lartësia mbi aerator:

75 mm

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës:

EN ISO 3822

Garancia:

5 vjet


Përmasat

Gjatësia (në cm):

28.5 cm

Lartësia (në cm):

24 cm

Diametri (në cm):

5 cm

Artikuj të lidhur