Grup Bideje GRB Classic

14,800 Lek
20,700 Lek
 Grup Bideje GRB Classic  Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht  E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje. Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën...

Instock

Përshkrimi

 Grup Bideje GRB Classic 

  • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
  • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
  • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
  • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
  • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike

Marka:

GRB

Origjina:

SPANJE

Familja:

CLASSIC

Kodi:

GRBCL1866B-219199

Perfshihet pileta

Jo

Perfshihen tubat fleksibel

Po

Lidhja me rrjetin

3/8"

Grup Bideje me nje leve:

DN 10

Garancia:

5 vjet


Përmasat

Gjatesia (ne cm):

33.5 cm

Lartesia (ne cm):

9 cm

Gjerësia (ne cm):

20 cm


Artikuj të lidhur